1

Tipula zopa

4-6 platerkada

Osagaiak

  • Olioa
  • 2 baratxuri ale
  • 5 edo 6 tipula
  • Bi koilarakada irin
  • Brandy edo ardoa
  • Litro bat ur
  • Gatza

Prozedura

Mozketa

  • Baratxuria txikitu
  • Tipula juliana moduan moztu (luzeran)

Sukaldatzea

  1. Jarri olioa kazolan berotzen
  2. Berotzean, gehitu baratxuri txikituak ta sueztitu
  3. Tipula moztuak gehitu. Su baxuan 5 bat minutu eduki, tapa jarrita
  4. Irina gehitu eta segidan, brandy edo ardoa
  5. Alkohola lurrundu ta ura gehitu, gatza gustura
  6. Irakin 15-20 minutuz

Ogi xigortuarekin zerbitzatzea gomendatzen det

Errezeta Begetalak
!errezeta_begetalak
Create a post

Landare eta onddoz egindako errezetak partekatzeko komunitatea, baita gomendio eta esperientziak zabaltzeko ere

Arauak

  • Tratatu besteak errespetuz
  • Ez partekatu animali jatorrizko osagaiak (haragia, esnekiak, arrautzak, eztia…) dituzten errezetak
    Ez badakizu nola moldatu errezeta bat, sortu bidalketa bat laguntza eskatzen :)

Errezetak

  • 0 users online
  • 1 user / day
  • 1 user / week
  • 1 user / month
  • 1 user / 6 months
  • 20 subscribers
  • 11 Posts
  • 15 Comments
  • Modlog