7

Amaman madalenak

Amama Margariren errezeta da hau

30-40 madalena

Osagaiak

katilu bete = 200ml (ohiko edalontzi bete bat)

  • Liho salda (2 goilarakada liho-hazi ta 6 goilarakada ur; 20 minutu beratzen)
  • 2 katilu t’erdi azukre
  • 2 katilu esne begetal
  • Katilu t’erdi olio
  • 4 katilu irin
  • 2 goilaratxokada legami kimiko

Madalenen osagaiak

Prozedura

Nahasketa

  1. Edukiontzi haundi batian jarri liho-salda
  2. Gehitu azukrea eta ondo nahastu
  3. Gehitu esnea eta nahastu disolbatu arte
  4. Gehitu olioa eta ganoraz nahastu
  5. Gehitu hirina eta legamia bahetuta (tamizatuta) eta nahastu pikorrik ez egon arte

Madalenen nahasketa

Laberatu

  1. Labea 200°C-tara berotzen jarri, ahal izanez gero haizegailua ta behetiko plakarekin
  2. Nahasketa moldeetan jarri Madalenak moldeetan, gordinik
  3. Labea tenperaturara ailegatzean, madalenak bertan sartu
  4. Madalenak prest eongo dia trikotatzeko orratza ziztatu ta orratza erabat garbi ateatzean (20-25 bat minutu)

Onein!

Madalenak moldeetan, sukaldatuta

Miren
link
fedilink
13 urte

Eta 20 minutu beratzen utzi, eta loditutako ura erabiltzen da, haziak kenduta? Ondo dago jakitea!

@Porru
mod
admin
creator
link
fedilink
13 urte

Nik haziak ere erabilita in det beti :)
Haziak ez dia batere desatseginak ahoan; gañea kakarazleak dia jijiji

Beste aukera bat hasieratik haziak txikitu ta hauts bihurtzea da, gero ura gehitu ta hazirik ez aurkitzeko salda hortan.

Errezeta Begetalak
!errezeta_begetalak
Create a post

Landare eta onddoz egindako errezetak partekatzeko komunitatea, baita gomendio eta esperientziak zabaltzeko ere

Arauak

  • Tratatu besteak errespetuz
  • Ez partekatu animali jatorrizko osagaiak (haragia, esnekiak, arrautzak, eztia…) dituzten errezetak
    Ez badakizu nola moldatu errezeta bat, sortu bidalketa bat laguntza eskatzen :)

Errezetak

  • 0 users online
  • 1 user / day
  • 1 user / week
  • 1 user / month
  • 1 user / 6 months
  • 21 subscribers
  • 11 Posts
  • 15 Comments
  • Modlog